Professionele glasbewassing in Lelystad

Vraag een offerte aan
Service

Service

Environmentally Friendly

Environmentally friendly

Craftsmanship

Craftsmanship

Hoogbouw Reinigings Service uit Lelystad biedt professionele glasbewassing aan voor gebouwen en appartementen van onder meer vve’s, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. Omdat wij altijd investeren in hoogwaardige materialen, up-to-date kennis en vakkundig personeel bent u verzekerd van een hoogwaardig eindresultaat.
Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte.

Moderne en veilige glasbewassing

Een belangrijk aspect in het werk van de glazenwasser is veiligheid. Vandaag de dag is onveilig werken niet meer denkbaar. Daarom zijn wij op de hoogte van alle veiligheidsvoorschriften die gelden binnen ons vakgebied en passen wij deze in onze dagelijkse werkzaamheden toe. Bovendien werken we met de meest moderne materialen en apparatuur om zo veel mogelijk ramen veilig te kunnen bereiken en reinigen.

Maak een afspraak

Reguliere glasreiniging van uw gebouw, appartement of kantoor

Vertegenwoordigt u een vereniging van eigenaren, een woningbouwvereniging, bent u een vastgoedbeheerder of heeft uw organisatie zijn eigen kantoor? Hoogbouw Reinigings Service uit Lelystad kan reguliere professionele glasbewassing aanbieden tegen concurrerende tarieven. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Waarom u kiest voor Hoogbouw Reinigings Service

Als u kiest voor glasbewassing van Hoogbouw Reinigings Service dan kiest u voor een bedrijf dat extra aandacht heeft voor:

  • Veiligheid 
  • Gebruik van de juiste materialen / machines
  • Goed opgeleide medewerkers
  • Risico-inventarisatie
  • Hoogwerkers tegen de scherpste tarieven 

We hebben een grote portefeuille van tevreden klanten opgebouwd in der loop de jaren. Hier zijn we trots op, want glasbewassing is een vak. Wilt u onze vakmensen ook inhuren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op