Professionele hogedrukreiniging in Lelystad

Vraag een offerte aan
Service icoon

Service

Environmentally friendly icoon

Environmentally friendly

Craftsmanship icoon

Craftsmanship

Door jarenlange ervaring en door het door onszelf opgeleide personeel verzekeren we u van een goede dienst. Wij reinigen onder meer galerijen, hekwerken, stoeptegels en gevels voor vve’s, woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en meer. We werken alleen met milieuvriendelijke, snel afbreekbare producten. De werkzaamheden kunnen we u ook aanbieden in combinatie met onze eigen hoogwerker. Zo hoeft werken op hoogte geen obstakel meer te zijn.
Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte.

Wij werken met professionele hogedrukmachines

Hoogbouw Reinigings Service uit Lelystad investeert continu in machines en personeel. Dit vinden wij belangrijk. Wij zijn daarom in het bezit van de meest moderne professionele hogedrukmachines, zodat wij de beste resultaten kunnen laten zien.

Neem contact op

Professioneel reinigen kan ook duurzaam

Reinigen is ons werk. Daarom zou het vreemd zijn als wij met ons werk het milieu zouden verontreinigen. Door gebruik te maken van de meest up-to-date kennis, de modernste apparatuur en organisch afbreekbaar materiaal zorgen wij ervoor dat uw vastgoed duurzaam wordt gereinigd.

Wij reinigen op iedere locatie

Bang dat uw locatie niet toegankelijk genoeg is voor hogedrukreiniging? Wij beschikken over hoogwerkers en moderne hogedrukfaciliteiten waardoor wij tot praktisch iedere locatie toegang kunnen krijgen. Benieuwd of uw locatie door ons gereinigd kan worden? Neem vandaag nog contact op en ons vakkundig personeel zal u informeren.

Neem contact op

Waarom u kiest voor Hoogbouw Reinigings Service

Als u kiest voor de professionele reinigingsdiensten van Hoogbouw Reinigings Service, kiest u voor een bedrijf dat:

  • Werkt op hoogte voor een zeer voordelige prijs
  • Werkt met zelf opgeleid personeel
  • Heetwaterreiniging aanbiedt
  • Milieuvriendelijk en duurzaam te werk gaat
  • Bijna overal bijkomt: niets is onbereikbaar