Verhuur van hoogwerkers tot 42 meter hoog in Lelystad

Huur een hoogwerker
Icoon Service

Service

Icoon Environmentally friendly

Environmentally friendly

Icoon Craftsmanship

Craftsmanship

Bij HRS beschikken we over eigen hoogwerkers zodat we altijd tegen de scherpste prijzen onze diensten kunnen aanbieden.  Wij kunnen hoogwerkers leveren met een werkhoogte van tot wel 42 meter. Dankzij onze brede selectie aan hoogwerkers kunnen we voor iedere werkhoogte de meest geschikte oplossing bieden.

Groot assortiment aan hoogwaardige hoogwerkers

Hoogbouw Reinigings Service is al jaren actief in de branche, maar we zorgen ervoor dat we altijd up-to-date blijven. Niet alleen met onze kennis van ontwikkelingen in het vakgebied, maar ook door te blijven investeren in onze machines. Daarom kunnen wij u een brede selectie aan moderne, hoogwaardige en veilige hoogwerkers aanbieden. Onze prijzen zijn concurrerend binnen de branche. Neem vandaag nog contact op om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Vraag een offerte aan

Hoogbouw Reinigings Service en IPAF-certificering

Hoogbouw Reinigings Service investeert in goed opgeleid personeel. Daarom kunnen wij altijd de beste en meest professionele diensten aanbieden. Al onze medewerkers zijn opgeleid om met een verscheidenheid aan hoogwerkers te kunnen werken. Wij werken alleen met vakmensen met een IPAF-certificatie. Dit internationaal erkende certificaat garandeert dat onze medewerkers altijd op een veilige manier werken.

Meer informatie over certificering

Waarom u voor Hoogbouw Reinigings Service kiest

Waar Hoogbouw Reinigings Service voor staat:

  • Altijd de scherpste prijs
  • IPAF-gecertificeerd personeel
  • Onze machines zijn altijd in zeer goede staat
  • Voor iedere hoogte hebben wij een oplossing